Редактор: e-mail: Снимка и видео Бойко Борисов, фейсбукДеница Сачева съобщи важна новина

...
Редактор: e-mail: Снимка и видео Бойко Борисов, фейсбукДеница Сачева съобщи важна новина
Коментари Харесай

Сачева: На пострадалите от наводненията ще отпуснем по 375 лева еднократно, хранителни пакети и продукти

Редактор: 

e-mail: 

Снимка и видео Бойко Борисов, фейсбук

Деница Сачева заяви значима вест за всички българи, които са потърпевши от наводненията. Какво сподели общественият министър, разкри Бойко Борисов в обществената мрежа.

С спомагателни 40 млн. лева от ОПРЧР ще обезпечим до края на март мярката за опазване на заетостта в секторите " Туризъм " и " Транспорт ". Досега в този инструмент за поддръжка са вложени 40 милиона лв.. Помогнали сме на 1785 работодатели и самоосигуряващи се лица, непокътнати са над 26 000 работни места. По мярката 60/40 към този момент са изплатени 700 милиона лв., а по програмата за затворени бизнеси са получени поръчки на стойност над 20 милиона лв..

На днешното държавно съвещание общественият министър Деница Сачева осведоми, че на потърпевшите жители от наводненията, които са подали поръчки, ще бъдат отпуснати 375 лв. еднократна помощ, хранителни пакети и артикули.

Продължаваме интензивно да подкрепяме бизнеса и жителите, а това става допустимо с помощта на положителната ни финансова дисциплинираност през целия мандат, написа Бойко Борисов в персоналния си профил във фейсбук.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР